Om os – Professionel tækkemand fra Vejle

Vores passion som tækkemand kommer gennem en opvækst med stråtage og en interesse i hvordan disse tage kan se sig bedst ud i længst tid.

Far og søn – Når tækkemand går i arv

Far (Niels) og søn (Michael) har i mange år arbejdet side om side som tækkemand i Jerlev tækkefirma i Vejle. Nu står vi sammen som ejere, hvilket vi mener kan give de bedste resultater for vore kunder. Niels’ erfaring og Michaels nytænkning gør Jerlev tækkefirma til noget helt specielt, og med disse kvaliteter forvandler vi dit ønske om et flot stråtag til en realitet.

Vi udfører professionelt arbejde, hvilket indebær høj kvalitet af materialer og solid arbejdskraft, overholdelse af tidsaftalte rammer samt en rådgivende sparringspartner igennem hele forløbet. Vi er foruden også medlem af både dansk byggeri og tækkelauget, så du er sikret høj kvalitet og professionelt udført arbejde. Ønsker du nyt stråtag, så ring endelig uforpligtende til os, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dit hus.

Tækkemand

Vi er seriøse og kvalitetsbevidste, og kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor nylægning, reparation og vedligeholdelse af stråtage. Vores passion som tækkemand skinner igennem i vort arbejde og halve løsninger er derfor ikke en mulighed for os. Vi går gerne den ekstra meter, for at imødekomme vore kunders behov og ønsker. Vores metoder er top professionelle og vore materialer er af bedste kvalitet. Dermed er du sikret et stråtag som er langtidsholdbart, og som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

At være tækkemand er ikke kun et erhverv

Vores passion som tækkemand kommer gennem en opvækst med stråtage og en interesse i hvordan disse tage kan se sig bedst ud i længst tid. Derfor har vi brugt mange år, på at finde de bedste metoder og materialer, til at bygge udforme de bedste og flotteste tage. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor gør vi også meget ud af vores arbejde samt efterfølgende vedligeholdelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tag projekt. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.